PRAGTFULD VILLA PÅ KRETA NÆR CHANIA UDLEJES
Pragtfuld villa på Kreta nær Chania udlejes
 

Du kan sejle fra Heraklion til Santorino.

Nogen siger, at det gamle Atlantis lå omkring Santorini, og forsvandt ved det store vulkan-udbrud, hvor også halvdelen af Santorini forsvandt. Sandt er det, at der er stadig en aktiv vulkan på en lille ø tæt på Santorini.

På lavamarkerne dyrkes en dejlig hvidvin. Der er en del interessante arkæologiske udgravninger ved Akrotiri, ca. 14 km fra byen Thira, her er udgravet en minorisk by fra omkring 1600 f.kr.

Øen har sorte lavastrande. Så badning kan være lidt besværligt. Husk badesko.

Hele Santorini er utrolig fotogen, derfor strømmer luksuslinere og turbåde til øen i dagtimerne.

Om aftenen falder der mere ro, dog er her stadig mange, mange turister.

Hvis du kan li´ at trave, og ikke har højdeskræk, kan det anbefales at besøge den lille hvide, kirke på Mesa Vouna - bjerget mellem Parissa og Karami. Der er kun en æselsti op, og er ikke for sarte sjæle. Kirken bliver kun brugt 7. september. Hvis du ikke kommer på netop denne dato, er kirken lukket. Men stadig er udsigten over Perissa (og opland) fantastisk.

Du kan tage en sejltur "rundt om øen". Dvs du sejler først syd om Fira for at se den hvide klippe. Derefter sejler du til den lille vulkanø Nea Kameni, hvor vulkanen stadig er aktiv, og så til øen Thirasia.

Solnedgangen i Oia (iia) er et tilløbsstykke, og smuk er den. Ta´ bussen til Oia. Sid med en drik på en taverna, og se solen gå ned - du vil ikke fortryde

Hvis du ønsker at se fartplanen til Santorino kan du kigge på dette link http://www.cretetravel.com/To_and_from_Crete/Ferries_Crete_Santorini.htm

http://lundsteen.mono.net
Lav din egen hjemmeside med mono.net